DISTRACTIE

CINEMA PALACE - LOTUS CENTER

Cinema Palace are sase sali moderne, toate dotate cu proiectoare Sony Digital 4K de ultima generatie, si ofera, intr-o ambianta confortabila si moderna, o experienta cinematografica unica!

Descopera

GRADINA ZOOLOGICA ORADEA

Gradina Zoologica este situata intr-o oaza verde, cu arbori seculari din diverse specii, dar si cu plantatii recente de arbori si arbusti.

Descopera

LORD'S PUB

Locul ideal pentru a te distra oricand impreuna cu prietenii tai. Este singurul loc in care poti savura o bere Guinness Draught sau Holsten nefiltrata.

Descopera

MyDeck

Turul orasului cu ghid, in autoturism premium

Descopera

SHOT CAFFE - LOTUS CENTER

La Lotus Center in salonul de Bowling si Biliard te asteapta 14 mese de billiard, dartz si 12 piste de bowling de ultima generatie. La Lotus Center It’s Time for fun!

Descopera

Escape Zone

Afla secretele unei cladiri emblematice din centrul Oradiei. Aventureaza-te cu prietenii in Escape Zone si luptati pentru libertate. Atentie, usile se inchid: aveti 60 de minute la dispozitie sa scapati...

Descopera

Lokal

Enjoying a unique location in the heart of Oradea, Lokal is a café-bar mixed with a shop offering goods from nearby farmers and local manufacturers.

Descopera

REWINE

With its chic décor, sensual lightning and outstanding wine collection Rewine Bar has changed the way good wine is enjoyed and consumed. Our clients appreciate the generous pour and the international variety of good wines, and also our deliciously refreshing breakfast and coffee.

Descopera

WARZONE Oradea

Cauti adrenalina? Warzone Underground Arena este cel mai mare teren de paintball si airsoft din Romania, oferind 3600 m2 de spatiu subteran de joc deschis in fiecare zi a saptamanii. Vino sa experimentezi adrenalina celor mai populare jocuri cu arme din lume in conditii de siguranta maxima pe un teren unic in tara!

Descopera